Takvim.com.tr deşifre etti Muharrem İnce doğruladı! CHP’nin fondaş medya üzerinden kurduğu kulis operasyonu elinde patladı 您所在的位置:网站首页 wwwtakvimcomtr Takvim.com.tr deşifre etti Muharrem İnce doğruladı! CHP’nin fondaş medya üzerinden kurduğu kulis operasyonu elinde patladı

Takvim.com.tr deşifre etti Muharrem İnce doğruladı! CHP’nin fondaş medya üzerinden kurduğu kulis operasyonu elinde patladı

2023-04-02 04:27| 来源: 网络整理| 查看: 265

CHP'li fondaş medya bunları yazarken TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, İnce ile Kılıçdaroğlu'nun anlaşma ihtimalinin olduğunu ve iki parti arasında bakanlık ve milletvekilliği pazarlığını devam ettiğini yazdı. Aktaş, "Benim kulislerden öğrendiğim, Muharrem İnce'nin, CHP liderinden iki bakanlık ve beş milletvekilliği talep ettiği. Fakat SP, Gelecek, DEVA ve DP'ye de listelerinde yer verecek olan CHP'de milletvekili listesi hazırlamak şu sıralarda en büyük sorun. Buna rağmen CHP, İnce'ye bir bakanlık (Millî Eğitim Bakanlığı) ve CHP listelerinden üç milletvekilliği önerecek." dedi. CHP'den aldığı kulis bilgilerini köşesinde yazan Aktaş, "Cumhurbaşkanı adaylığı kesin listesi YSK tarafından açıklanmadan, Muharrem İnce'nin, Kemal Kılıçdaroğlu lehine yarıştan çekilme olasılığı hiç de söylenildiği kadar düşük değil. Büyük olasılıkla bu akşam saatlerinde İnce, CHP ile anlaştığını açıklayacak." ifadelerini kullandı.

İNCE 7'Lİ TERÖR KOALİSYONUNA KATILACAK MI? Siyaset kulislerinde iddialar konuşulmaya devam ederken İnce'nin "ilkesizlik" açıklamalarını görmezden gelen Aktaş, pazarlığın bakanlık sayısında ısrara bağlı olduğunu yazdı ve konunun bu akşam saatlerinde belli olacağını belirtti.

Muharrem İnce'nin yol haritası ne olacak?

MUHARREM İNCE GERİ ADIM ATMAYACAK Aday listesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasına 1 gün kaldı. İnce'nin bu sürede karar vermesi bekleniyor. Görüşmede, hiçbir teklifin konuşulmadığını belirten A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş, "Muharrem İnce adaylık konusunda geri atmayacak. Hatta İnce katıldığı bir televizyon programında oy oranlarının yüzde 10-11 civarında olduğunu söylüyor. Seçim günü yaklaştıkça oy oranlarının artacağını söylüyor." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有